Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 Clary Fairchild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Clary Fairchild   Kedd Okt. 02, 2018 7:10 pm

Clarissa Adele Fairchild
You know her; short, redheaded, bad temper.


Becenév:
Clary
Titulus:
Sok névvel illettek már, de ami a legjobban megmaradt a köztudatban talán, hogy "Valentine lánya"
Születési hely, dátum:
Manhattan, New York City;  
Augusztus 23.
Faj:
Árnyvadász
Kinek az oldalán állsz?
A szeretteimén
Beállítottság:
Heteroszexuális
Play by:
Lily Collins


Család:

„A család nem kizárólag a vérről szól. Valentine Morgenstern nem az apám. Luke az.”


Az árnyvilágban mindenki ismeri Valentine Morgenstern nevét, már ifjú korában, a Kör alapítójaként, ártatlan alvilágiak és nephilimek gyilkosaként vált hírhedtté. Ő volt a legrettegettebb árnyvadász, aki saját magán, valamint családján kísérletezett, hogy erősebb árnyvadászokat teremtsen, aki hitt benne, hogy a nephilimeknek kellene lennie az uralkodó fajnak az alvilágiak és mondénok fölött. Ahogy abban is hitt, hogy a Morgenster vérvonal lesz mind közül a leghatalmasabb, ezért volt megszállottja a vérünknek, amit irántam, vagy épp a fivérem iránt érzett, annak semmi köze nem volt sosem a szeretethez.
Céljai elérésének érdekében sötét utat tett meg, melyet hazugság, félelem és halál övezett, végül Raziel által bevégeztetett. Ez az ember sosem volt az apám, egy szörnyeteg volt, akivel egyedül a vér köt össze, de halálában már az se.

Luke Garroway neve is ismerősen csenghet az árnyvilági körökben, jelenleg, mint a New York-i farkas falka vezetője híresült el, előtte viszont a nephilimek idősebb generációja, valamikor Lucian Graymark néven ismerte. A Kör tagja volt és Valentine parabataia, egyben az anyám legjobb barátja. Szerencsére mindazok után, amik a múltban történtek, Luke sosem mondott le anyáról és mellette volt már a születésem pillanatában is. Egész életemben ismertem őt, ameddig csak vissza tudok emlékezni. Apám helyett apám volt, a gondomat viselte, értem jött a suliba, esti mesét olvasott, mindig mellettem volt, ha szükségem volt rá. Az életemmel bízok benne. Nála jobb társat elképzelni sem tudnék anya mellé, s ha végre összeházasodnak, büszkén gondolok rá úgy, mint egy apára.

Az anyám a legerősebb nő, akit ismerek. Jocelyn Fairchild ugyan fiatalon hozott néhány rossz döntést, ilyen volt például a Kör, vagy az, hogy kihez ment férjhez, de hát az ember nem igazán döntheti el, kibe lesz szerelmes, még az árnyvadászok sem. Anya szerencsére felismerte miféle ember is Valentine, és mielőtt túl késő lett volna, elmenekült előle a végzet kelyhével együtt, ezzel megakadályozva a terveit. Egész életemben óvott az árnyvilág létezésétől, attól, hogy Valentine rám találjon, hogy belecsöppenjek abba a világba, amiből ő menekülni próbált. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam rá mérges, amiért eltitkolta előlem, ki vagyok igazából, ugyanakkor megértem őt. Csak még nagyobbat nőtt a szememben, mikor kiderült mi mindenen ment át, és mennyi mindent tett meg azért, hogy biztonságba tudhasson. Mióta pedig nyakig benne csücsülök az árnyvadászok ügyeiben, mi több, magam is egy lettem közülük, csak megerősödött az a kapocs, ami kettőnk között eddig is megvolt. Ha kellene, a poklot is megjárnám érte oda-vissza, ahogy ő is bármit megadna az én biztonságomért.

Ha a Morgenstern név alapjáraton még nem lenne eléggé befeketítve, a fivérem, Jonathan Christopher Morgenstern, vagy - ahogy a világ megismerte - Sebastian biztosan gondoskodott róla, hogy így legyen. Bár nem az ő hibája, hogy démon vér kering az ereiben, ez nem enyhít azokon a szörnyűségeken, amiket tett. Valentine a saját képére formázta őt, elérte, hogy a fia még az ő halála után is hű maradjon hozzá, a tervéhez és magasabb rendű árnyvadászokat teremtsen. Felmerül a kérdés, ezt vajon Sebastian tényleg akarta? Vagy Valentine irányítása nélkül egyszerűen nem maradt már más életcélja? Nem tudnám megmondani. Amit viszont igen, hogy ő is a vér megszállottja, az én megszállottam. Talán azt hiheti, hogy amit irántam érez, az szeretet, de még csak nem is tudja, mit jelent szeretni. Honnan is tudná, mikor egy szörnyeteg nevelt belőle is hasonló szörnyűséget? Egyszerűen csak én maradtam neki, az utolsó Morgenstern rajta kívül, mi vagyunk az utolsók ebből a vérből, ő pedig nem akar egyedül lenni. A magány elviselhetetlenségét pedig még egy hozzá hasonló is képes megérteni. Ám az ő ürességét a sötét harcosok nem képesek kitölteni, én kellek neki.
Az igazság, hogy egy részem meg tudja őt érteni. Nem állítom, hogy valaha is képes lennék elfogadni a tetteit, vagy megbocsátani neki, esetleg szeretni őt, ugyanakkor gyűlölni sem tudom.

A család fogalma viszont nem lehetne teljes a barátaim említése nélkül. Simon, Isabelle, Alec és Jace... Utóbbinak a szívemet is teljesen oda adtam. Ők azok, akiknek nagyon sokkal tartozom, akikért gondolkodás nélkül kockára tenném az életem, akikben száz százalékig megbízom és tudom, hogy akkor is számíthatok rájuk, ha iszonyatosan nagy őrültséget csinálok, márpedig ilyet gyakran művelek…
Átváltozás:
Árnyvadásznak születtem, de szemeim elől sokáig rejtve volt az árnyvilág. Egy elmémbe rakott gát, akadályozta, hogy lássam a világ valódi arcát. Ám két évvel ez előtt a gát gyengülni kezdett, elkezdtem átlátni a világot takaró álcán, akkor láttam először árnyvadászokat, alvilágiakat, démonokat... Akkor tudtam meg, hogy én is ehhez a világhoz tartozom, hogy én is árnyvadász vagyok.

A múlt árnyai
descensus averno facilis est

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Curabitur non augue et nisi porttitor pretium. Mauris vel neque vitae orci luctus aliquet. Nulla facilisi. Donec in mi. Curabitur semper massa quis diam. Ut dignissim elit at nisi. Mauris nec ipsum. Nunc ac quam. Donec in diam. Phasellus tempus scelerisque justo. Aenean at elit id eros luctus malesuada. Donec magna. Nullam quis dui. Vivamus a est eu eros eleifend venenatis. Fusce arcu. Cras ipsum ante, placerat at, euismod eu, tempus eu, risus. Nulla tempus erat et ante. Sed facilisis scelerisque mauris. Morbi erat dui, congue sit amet, egestas eget, rutrum ac, lectus. Proin porttitor molestie lorem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Curabitur non augue et nisi porttitor pretium. Mauris vel neque vitae orci luctus aliquet. Nulla facilisi. Donec in mi. Curabitur semper massa quis diam. Ut dignissim elit at nisi. Mauris nec ipsum. Nunc ac quam. Donec in diam. Phasellus tempus scelerisque justo. Aenean at elit id eros luctus malesuada. Donec magna. Nullam quis dui. Vivamus a est eu eros eleifend venenatis. Fusce arcu. Cras ipsum ante, placerat at, euismod eu, tempus eu, risus. Nulla tempus erat et ante. Sed facilisis scelerisque mauris. Morbi erat dui, congue sit amet, egestas eget, rutrum ac, lectus. Proin porttitor molestie lorem.

the descent into hell is easy

Clarissa Fairchild
Ismeretlen árny
Kapcsolatban :
IN LOVE ❍ WITH JACE
Play by :
LILY ❍ COLLINS
Reagok száma :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Clary Fairchild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Invincible FRPG :: Egy új élet születése-
^
ˇ