Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 Jace Herondale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jace Herondale   Szomb. Okt. 20, 2018 3:26 am

Jonathan Christopher Herondale
If you wanted me to rip my clothes off, you should have just asked.


Becenév:
A tökéletes, a páratlan... Jace a barátaimnak, az ellenségeim inkább meneküljenek
Titulus:
Angel with a shotgun
Születési hely, dátum:
ide
Faj:
Árnyvadász
Kinek az oldalán állsz?
Az árnyvadászok oldalán
Beállítottság:
Heteroszexuális
Play by:
Jamie Campbell


Család:
Voltam már Wayland, Morgenstern, Lightwood és jelenleg Herondale vagyok.Azt gondolná az ember, milyen jó nekem, hogy ennyi családom van, de az igazság, hogy igazán egy sem volt. Hiszen hazudt nekem az, akit az apámnak gondoltam, akihez majdhogynem egész életemben kötődtem. Hazudott arról, hogy ki ő, hogy ki vagyok én, hogy ki a családom, és persze, magamra hagyott, amikor 10 éves voltam. Azt tanította nekem, hogy szeretni egyenlő a pusztítással, így igyekeztem soha nem kötődni senkihez.
10 éves koromban a New York-i intézetbe küldtek, mivel Maryse azt hitte, Wayland vagyok, így felelősségének érezte, hogy a barátja árván maradt fiáról gondoskodjon. De amikor mindenki úgy tudta, hogy Morgenstern vagyok, Valentine fia, akkor Maryse bizalma is megingott bennem. Úgy éreztem, hogy ő is elárult, mert hiába ismert olyan jól, mint a saját gyerekeit, mégis félt tőlem.
Hogy ki nekem tehát a család? Biztosan nem az, aki felnevelt, se nem az, akihez a vérem köt. A barátaim, Alec, Izzy és Clary... Ők azok, akik nem hagytak cserben sosem, akiknek nem számított, éppen kinek vagy minek gondoltak mások. Ha valakik, hát ők megérdemlik azt, hogy a családomnak tartsam őket, és bármit képes lennék megtenni értük. Mert Valentine bármennyire is próbálta belém nevelni, hogy kötődni és szeretni egyet jelent a pusztítással, megtanultam, hogy a szeretetnél nagyobb erő nem létezik.
Átváltozás:
ide

A múlt árnyai
descensus averno facilis est

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú.
Amikor a fiú hatéves volt, az apja adott neki egy sólymot, hogy tanítsa be. A sólymok ragadozók, gyilkos madarak, mondta neki az apja, az égbolt Árnyvadászai. A sólyomnak nem tetszett a fiú, és a fiúnak sem tetszett a sólyom. Tartott éles csőrétől, csillogó szeme mintha folyton őt figyelte volna. Amikor a fiú a madár közelébe ment, az mindig felé kapott a csőrével meg a karmaival. A fiú csuklója meg a keze heteken át véres volt a sebektől. Nem tudta, de az apja olyan sólymot választott, amelyik több mint egy éve vadon élt, és így szinte lehetetlenség volt idomítani. De a fiú mégis megpróbálta, mert az apja azt mondta neki, hogy formálja engedelmessé a sólymot, ő pedig azt szerette volna, hogy az apja elégedett legyen vele. Állandóan a sólyom mellett volt, beszélt hozzá, zenét hallgattatott vele, hogy ne tudjon aludni, mert állítólag egy fáradt madarat könnyebb megszelídíteni. Megtanult mindent a felszerelésről: a béklyóról, a csuklyáról, a röptetőkötélről, ami nem engedte, hogy a sólyom elszakadjon a csuklójától. Vakon kellett volna tartania a madarat, de nem vitte rá a lélek. Ehelyett megpróbált odaülni, ahol a madár láthatta, miközben megérintette és simogatta a szárnyát, megpróbálta elérni, hogy bízzon benne. A kezéből etette, de a sólyom eleinte nem akart elfogadni semmit. Később olyan durván evett, hogy csőre megvágta a fiú tenyerét. Ő azonban nem bánta, mert ez már haladás volt, és mert azt akarta, hogy a madár ismerje őt, még ha ehhez arra is volt szükség, hogy igyon a véréből. A fiú nemsokára már látta, milyen gyönyörű a sólyom, hogy karcsú szárnyai villámgyors repülésre termettek, hogy erős és fürge, tüzes és gyengéd. Amikor a föld felé zuhant, úgy mozgott, mint a fény. Amikor megtanult körözni fölötte és letelepedni a csuklójára, a fiú majdnem ordított a boldogságtól. Néha a madár a vállára ugrott, és a hajába temette a csőrét. Tudta, hogy a sólyom szereti őt, és amikor biztos volt benne, hogy nem csak szelíd, de tökéletesen szelíd, elment vele az apjához, és azt várta, hogy az majd büszke lesz rá. Ehelyett az apja kivette a kezéből a most már szelíd madarat, és eltörte a nyakát. „Mondtam, hogy engedelmességre tanítsd", szólt az apja, és a földre dobta a sólyom élettelen testét. „Ehelyett arra tanítottad meg, hogy szeressen téged. A sólymok nem szerető háziállatnak valók: tüzesek és vadak, barbárok és kegyetlenek. Ezt a madarat nem megszelídítetted. Megtörted." Később, miután magára maradt, a fiú addig sírt a sólyom teste fölött, amíg végül apja küldött egy szolgálót, hogy vigye el a madarat, és temesse el. A fiú soha többé nem sírt, és sosem felejtette el, amit megtanult: szeretni egyet jelent a pusztítással, akit pedig szeretnek, az elpusztul."

the descent into hell is easy

Jace Herondale
Ismeretlen árny
Kapcsolatban :
Kapcsolatban
Play by :
Jamie Campbell
Reagok száma :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jace Herondale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Invincible FRPG :: Egy új élet születése-
^
ˇ